Taal
Valuta
Nederlandse Juweliers- en Uurwerkenbranche De Geschillencommissie Webshop

Aftersales afdeling

Klantenservice

Wij streven naar een uitstekende klantenservice en competitieve prijzen waarbij het waarmaken van de verwachting van onze klanten het hoogste doel is. Heeft u een technische vraag over één van onze horloges die u bij Megawatchoutlet.com heeft gekocht, dan zal één van onze horlogemakers u uiteraard goed uitleg geven. Heeft u vragen neem contact met ons via het contactformulier of telefonisch contact dinsdag t/m zaterdag van 10:00 t/m 17:00 via het nummer 010-7411201.

Opsturen ter reparatie

Download het reparatieformulier en vul deze in. Uit veiligheidsoverwegingen, niet Megawatchoutlet vermelden op het pakket, maar adresseren aan reparatieafdeling Mega W O.

Horlogemaker

Heeft uw horloge onderhoud nodig of is defect binnen de garantie periode. Dan kan uw horloge wereldwijd afgehandeld worden door een plaatselijke dealer of door Megawatchoutlet.com. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en servicegerichtheid. Wij willen graag dat u tevreden bent over ons. Daarom doen wij er alles aan om uw defect naar tevredenheid af te handelen. Bij Megawatchoutlet.com zijn zeer ervaren horlogemakers werkzaam die regelmatig certificaten halen voor nieuw ontwikkelde uurwerken. Als een defecte horloge na inspectie niet binnen de garantiebepalingen valt wordt de consument of bedrijf hiervan op de hoogte gesteld. De kosten van de reparatie en verzending zijn voor rekening van de consument of bedrijf en dienen vooruit betaalt te worden.

Traditionele Zwitserse topmerken zijn populair bij horlogeverzamelaars. Als uw favoriete horloge niet in deze lijst staat, wees niet teleurgesteld maar koester uw horloge. Wie weet welke merken tien jaar van nu geliefd zullen worden? Liefhebbers zullen zich ervan bewust zijn, dat veel merken Special Editions en Limited Editions hebben geproduceerd en dat zelfs de prototypes worden gekoesterd door verzamelaars. Welk merk of type horloge u verzamelt, het is ook belangrijk om aandacht te besteden aan bijpassende accessoires, zoals de presentatie, de garantie en de factuur van de verkoop. Zij zullen bijdragen aan de waarde en verhogen uw kennis van het verleden van elk horloge.

Megawatchoutlet B.V.
Aftersales afdeling

Telefoon +31 10-7411201
KvK nummer 59671169
BTW nummer NL853597789B01
IBAN NL39RABO0146771508
BIC/Swift RABONL24