Taal
Valuta
Nederlandse Juweliers- en Uurwerkenbranche De Geschillencommissie Webshop

Distributie centrum

Megawatchoutlet.com is voor iedereen toegankelijk en inspireert massaal mensen om horloges bij ons te bestellen. Wij zijn een snel groeiende webshop met vele jaren ervaring en kennis van de producten, merken en weten wat u als klant belangrijk vindt. Onze visie is om de beste merken te leveren met de waarborg van goede kwaliteit logistiek. U heeft bij Megawatchoutlet telefonisch contact of contact via de e-mail met personen die veel kennis hebben van horloges en uw vragen kunnen beantwoorden. Het personeel verdiept zich graag in uw specifieke wensen. De vakkennis is verkregen door scholing en ervaring, om u goed te helpen, te adviseren en om in alle opzichten van dienst te zijn. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch contact dinsdag t/m zaterdag van 10:00 t/m 17:00 op het nummer 010-7411202.

Met een ervaren team, eigen serviceafdeling en horlogemakers werkzaam in ons distributie centrum in Schiedam, zijn we in staat om uitstekende service en support aan onze klanten te geven. In ons distributie centrum is er een geschenkverpakkingmagazijn waar uw bestelling in kartonnen dozen wordt verpakt, om te zorgen dat uw bestelling u bereikt in perfecte staat. Wij maken gebruik van recyclebare verpakkingsmaterialen, een onderdeel van onze visie op maatschappelijke verantwoord ondernemen.

Megawatchoutlet.com verstuurt grote aantallen paketten naar tevreden klanten over de hele wereld.

Als uw collectie groeit, zal het niet mogelijk zijn om ze allemaal te dragen op hetzelfde moment. Sommige verzamelaars keuren het dragen van het horloge niet goed, ze geven de voorkeur aan het bewaren van de banden in onberispelijke staat. Sommige mooie dozen zijn niet alleen gemaakt voor het opslaan en beschermen, maar ook voor het tentoonstellen. Sommige dozen worden zelfs geleverd met een horlogeopwinder om de mechanische horloges op tijd te houden. Het allerbelangrijkste is om van uw horloge te genieten, wat een van onze dierbare bezittingen is.

Megawatchoutlet B.V.
Distributie centrum

Telefoon: +31 010-7411206