Taal
Valuta
Nederlandse Juweliers- en Uurwerkenbranche De Geschillencommissie Webshop

Vragen en klachten

Klantenservice

Via Megawatchoutlet.com winkelt u op afstand. Thuis, of op uw werk, op het moment dat het u uitkomt, ideaal dus. Heeft u een vraag over onze horloges, aarzel niet en neem telefonisch contact op met de klantenservice van Megawatchoutlet.com. Dinsdag t/m zaterdag van 10:00 t/m 17:00 op het nummer +316 84132751 of neem contact met ons op per e-mail via het contactformulier.

Persoonlijke service is één van de belangrijkste factoren waarin wij onszelf onderscheiden. De kennis, passie en betrouwbaarheid die we in de afgelopen decennia in de winkels hebben opgebouwd vertalen we door naar Megawatchoutlet.com, we blijven er altijd aan werken om dit nog beter te maken.

Klachtenprocedure

Ons streven is dat u tevreden bent met uw aankoop van Megawatchoutlet.com. Maar mocht een horloge onverhoopt niet aan uw verwachtingen voldoen, is er iets misgegaan met de bezorging of heeft u een klacht? Neem dan meteen contact met ons op. We helpen u graag en staan altijd voor u klaar om het probleem zo snel mogelijk op te lossen! U kunt uw klacht telefonisch doorgeven van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 t/m 17:00 op het nummer +316 84132751 of neem contact met ons op per e-mail via het contactformulier.

Ons streven is om binnen 7 dagen te reageren op uw klacht. Wij zullen de oorzaak van de klacht onderzoeken, opvolging geven aan de gemaakte afspraken en wij gebruiken de ervaring om de klacht in de toekomst te voorkomen.

Mocht u na deze klachtenprocedure nog niet tevreden zijn dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Megawatchoutlet.com bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Onze gegevens

Megawatchoutlet.com B.V.
Strevelsweg 700
3083 AS Rotterdam

Telefoon: +316 84132751
E-mail: klantenservice@megawatchoutlet.com