Taal
Valuta
Nederlandse Juweliers- en Uurwerkenbranche De Geschillencommissie Webshop

Bedrijfsprofiel

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Welkom in de wereld van Megawatchoutlet.com. Een wereld waarin alles draait om prachtige horloges, maar ook om maatschappelijke verantwoordelijkheid, zoals de zorg voor de mens, optimale werkomstandigheden, ergonomische werkplekken, regelmatige bijscholing van personeel en verder investeren wij veel in een lange termijn relatie met onze klanten. Megawatchoutlet.com is actief in de samenleving en sponsort regelmatig organisaties en speciale evenementen van uiteenlopende projecten uit de regio dat geheel in het teken staat van een goed doel.

Omgaan met het milieu

Als Megawatchoutlet.com klant mag u meer verwachten dan goede producten en service. Megawatchoutlet.com hecht veel waarde aan verantwoord om gaan met het mileu om de wereld te beschermen voor de komende generaties door te investeren in warmte geïsoleerde kantoren, stroom besparende apparaten, ecologische verantwoorde kantoormaterialen en schoonmaakmiddelen, afvalscheiding, milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen, recyclen van horlogebatterijen en energiezuinige bedrijfsauto's en vrachtwagens. Dit zijn allemaal aandachtspunten van onze bedrijfsvoering voor het behalen van een wereld met een betere toekomst.

Passie voor horloges

Megawatchoutlet.com is in handen van de vijfde generatie werkzaam in de horlogebranche, de passie voor het vak is gebleven en in 2012 gestart met een extensieve aanbod gerenomeerde horlogemerken van wereldfaam voor prijzen die nauwelijks te evenaren zijn waar dan ook ter wereld. Alle merkhorloges zijn uiteraard origineel en nieuw. Ze worden geleverd met de originele internationale garantiebewijs en geschenkverpakking.

Megawatchoutlet B.V. Strevelsweg 700
3083 AS Rotterdam

Telefoon +3110-7411200
KvK nummer 59671149
BTW nummer NL853597789B01
IBAN NL39RABO0146771508
BIC/Swift RABONL24