Taal
Valuta
Nederlandse Juweliers- en Uurwerkenbranche De Geschillencommissie Webshop

Verkoopkantoor

Wij staan u graag te hulp

Megawatchoutlet.com is een professionele en betrouwbare webshop en heeft klanten over de hele wereld. De directie heeft lange ervaring opgedaan in onze afdelingen horlogegroothandel en juwelierszaken. Alle deskundige medewerkers van megawatchoutlet.com worden opgeleid in onze fysieke winkels voor het directe contact met de klanten en onze specialisatie in online verkoop. We kunnen uitstekend inspelen op de wensen en vragen die u wellicht bij online kopen heeft op onze website.

Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of telefonisch contact dinsdag t/m zaterdag van 10:00 t/m 17:00 via het nummer 010-7411200.

Kosten besparen

Megawatchoutlet.com hanteert kostenbesparende werkprocedures en maakt gebruik van het meest geavanceerde computerprogramma's om te zorgen dat wij u de scherpste prijzen kunnen aanbieden. Uit veiligheids- en kostenbesparende overwegingen hebben wij geen showroom en volgens adviezen van ons verzekeringsmaatschappij hebben wij geen grote belettering op onze kantoorpanden, bussen en vrachtwagens.

Verkoopkantoor

Megawatchoutlet.com behoort tot de grote internationale spelers van online horloge winkels. De bestellingen komen binnen bij ons verkoop kantoor en horloge voorraad in Rotterdam. De horlogevoorraad kan variëren van 1 tot honderden stuks per model. Megwatchoutlet.com levert aan consumenten, juweliers, horlogespeciaalzaken en levert relatiegeschenken aan bedrijven. Waar dan ook ter wereld of het gaat om een zending van 1 horloge of een grote vracht, wij staan voor u klaar om u te verblijden met uw aankoop.

Bent u op zoek bent naar een horloge als een geschenk om iemand te verrassen, maar u heeft moeite met het maken van de juiste beslissing? Volg simpelweg een paar punten, om u te begeleiden in het maken van de perfecte keuze. Kijk naar de kwaliteit, niet naar kwantiteit. Iedereen zou liever een langdurig cadeau willen hebben die hij of zij kan gebruiken, waardoor het moment dat het werd gegeven voor een lange tijd niet wordt vergeten. Neem de tijd, ongeacht de monetaire waarde van het cadeau. Het zal altijd meer gewaardeerd worden als de persoon het opent en waarneemt dat u bij het kiezen van het horloge goed heeft gelet op de persoon zelf, zijn of haar voorkeur en behoeften. Als iemand behoefte heeft aan een horloge dan zal u meestal direct, een horloge kiezen wat praktisch is. Wanneer men een horloge al bezit en vervolgens een horloge als cadeau krijgt, kijken we uit naar iets speciaals, een horloge dat anders is. Verplaats jezelf in de persoon die het cadeau krijgt, overweeg hun hobby, levensstijl en welke stijl van horloge ze zouden willen dragen en vergeet wat u zelf zou willen hebben. Als u nog steeds twijfelt over de juiste horloge, denk dan aan zijn of haar kleren, schoenen en andere accessoires, kleden ze zich klassiek, modern, trendy of casual. Als u dan nog twijfelt dan kunt u advies vragen aan zijn of haar beste vriend of vriendin. Megawatchoutlet.com kunt uw keuze van horloge inpakken, de eerste indruk is altijd belangrijk en zorgvuldig uitpakken om te zien wat er in zit is altijd een plezier. Wacht niet altijd op de speciale gelegenheden. Een geschenk wordt meer gewaardeerd als het onverwachts is en men heeft nooit te veel horloges.